mysore fukuoka | August 14th to 20th 2016 Ashtanga Yoga , Raw Food & Nature Retreat in Big Island Hawaii
August 14th to 20th 2016 Ashtanga Yoga , Raw Food & Nature Retreat in Big Island Hawaii
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August 14th to 20th 2016 Ashtanga Yoga , Raw Food & Nature Retreat in Big Island Hawaii

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Ashtanga Yoga Teaching by Shiho Miyawaki (KPJAYI  Authorized Teacher)

Daily Raw & Vegetarian Food by Anna Yoshihara

Date : 2016 August 14th to 20th  ( 6 nights 7 days)

Place : RAMASHALA ( PUNA, BIG ISLAND HAWAII) http://ramashala.com

Fee : 189000 yen (5月末までの申し込みで10%Offになります)
Includings : 6 nights accomodation ( Share room with two or one shingle)/ daily Raw Vegetarian food and juice, dinner/ Two of Raw food work shop/  mornig Ashtanga yoga sessions , and work shops on every day/ Volcano tour / Hawaiiann culture work shops

 

 

Excluding : Air Ticket , Car Rental

 

 

 

(6泊の宿泊ー2人部屋か独り部屋、毎日のヴェジタリアンローフードの朝食、ランチ、夕食、毎朝のアシュタンガヨガとその後のワークショップセッション、Volcano巡り 、ハワイアンカルチャーのワークショップ参加、水曜日のナイトマーケット)

*航空券は各自で手配していただきます。
*ハワイ島を自由にまわるには、レンタカーを強くおすすめします。
*送迎ご希望の方はご連絡ください。
Contact : yoga@mysorefukuoka.jp

 

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フリータイムの時間は多く空けてあります.プライベートなプラクティクスもおもうぞんぶんお楽しみ頂けるようにスタジオはいつでも自由に使用できます.

街からはなれた 大自然に囲まれた<プナ> アコモデーション目の前のKEHENA BAYで波の音とホライゾンを目の前に 自分と見つめあう素晴らしいメディテーションな時間をすごせます

 

 

毎朝のアシュタンガヨガLed classとmysore styleプラクティス
その後のAsana Technique、アジャストメント、レクチャー、プラナヤマ等のセッション

Raw & Vegetarianの食事は練習後のフレッシュジュース とブランチ、ディナー とサーブされます
Raw Food- スプラウトやSweetsのワークショップで、身体が喜ぶ食事法を学びます
今年はラマシャラのChuckによるプラナヤーマセッションも開催予定です。アクティビィテーとしてVolcano,surfing ,ローカルMarket,Hilo Town,worm pond等、ロコの愛する場所を巡ります。

 

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kalani hawaiian culture wsでは以下を参加可能です

tue 19:30~ 20:30 ビギナーフラダンス

wed  1:00~3:00 レイメイキング
Uncle Robert night market Puna Kalapanaにあるナイトマーケット巡り
Local Food, Drink, マーケットはライブミュージックと沢山の人が集まるワクワクするマーケット。
一面溶岩の広がるエリアです。

 

 

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2年年から開催場所をオアフ島からハワイ島に移し、
大自然のジャングル地域、PUNAにあるRAMASHALAでの3回目のリトリート、今年も開催します。

多くの経験と実践、大好きなANNAさんは信頼できるフードマスター。看護婦の経験からマクロビオティック、HAWAIIでRAW FOODのコミュニティーに出会い様々なワークショップや関東のベジタリアンカフェのコーディネーター、リトリートシェフをされています。昔福岡にあったMANA BURGERSの女性です。

BIG ISLANDの中でも沢山の大自然があるワイルドで美しいPUNAはHILO空港から車で40-50分エリア。ロコが愛するSURF SPOT、HOT POND(自然の海水温泉)、VOLCANOから流れ出す溶岩、小さなカエル、コキの夜一面の鳴き声と満天の星空は宇宙に居るかの様です。

 

生のCACAOやドリアンなど沢山のフルーツ、オーガニックの野菜、ANNAさん大得意なSPROUTたっぷりのRAW FOODとWORK SHOP.毎朝のAshtanga Yoga の練習とプラナヤーマ、テクニック等の時間を終えたら自由時間も沢山。

近くの別リトリートセンターでのFree Work Shopでは、ハワイアンカルチャーを学べるワークショップが開催されていますので、フラやレイ作りをしたり、Surfingに出かけたり、ロコのナイト.プレイスやマーケットにも行けます。Volcanoへのぼりまだ活動している火山見学にも。

ここBIG ISLANDでしか体験できない事を沢山ご紹介します。是非早めのご連絡を…!

 

 

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Daily Raw & Vegetarian Food by Anna Yoshihara

 

ヨシハラアンナ // ベジタリアン料理家 / Annapurna 代表

91’僧侶との出会いがきっかけに、ベジタリアンなライフスタイルに変わる その後ベジタリズム・マクロバイオティック・伝統食への関心を深め食養家大森一慧先生に師事。02ハワイ島ヒロに拠点を移す、たくさんの出会いからRAW/LIVING FOODを知り実践 。

帰国後は東京西麻布にてネオ精進料理店「東京安楽死」を期間限定で開店

08’ 福岡にて日本初ベジバーガー専門店Natural+Junk「Mana Burgers」をオープン

11′ 東京 広尾・渋谷ヒカリエShinQsにてハワイアンマクロバイオテックス「ISLAND VEGGIE」のプロデュース/料理開発を手がける。

「食」を通して、カラダ=心=精神=環境の繋がりと
魅力的でエナジフルな植物のおいしさを伝えるコトをライフワークにしCookingLive AirTropica*を主催 する 。
Anna Yoshihara//Annapurna CEO/Vegetarian Chef

Anna Yoshihara  studied nursing in Japan. After working in a hospital, she managed Music bars and shops while traveling around Asia. In 1991, after meeting a monk in japan she chose to lead a vegetarian lifestyle. Since then,  vegetarianism/macrobiotics/and regional cuisine became a passion that she practices and incorporates in her everyday life.

Yoshihara studied Macrobiotics under Kazoe Oomori . in 1998, Yoshihara meets Mata Amritanandayi, also knowns as “Amma” a spiritual leader and a philanthropist based in South India. In the same year Yoshihara starts a dining volunteer and provided food for Amma’s followers during her charity visit to Japan. Yoshihara also writes for “Matruvani” magazine, that is published

by the South indian ashram, to introduce her recipes. In 2001, she moved to the island of Hawaii and discovers Raw Foodism.

After conducting a one month fasting program she experiences a 100% raw/living food diet and discovered a  drastic change in her own body. In 2007,  Yoshihara opened a limited-time Buddhist Cuisine restaurant“Tokyo Anrakushi” in Nishi-Azabu, Tokyo. In 2008, She opened the very first Vegie-burger( Vegetarian Burger) shop called “Natural+Junk ManaBurgers” in Fukuoka, Japan. In 2011, Yoshihara  produced and created the menu for  “Island Veggie” -a Hawaiian Macrobiotic concept cafe in Hirou and Shibuya, Tokyo. In 2014  Yoshihara again produced and created the menu of “Natural+Junk ManaBurgers”- another vegie-burger shop in Yokohama.

Aside from creating and running restaurants and cafes, Yoshihara also does catering services, cooking workshops, and creates vegetarian merchandises.Through her cuisines, She aims to show the link of one’s body,heart, mentality to our environment, and Introduces veganism, vegetarianism and raw/living food. Sharing this philosophy of an all-vegetable diet is described to be her life’s work.